Ce vrei sa-ti personalizezi azi?
0

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Despre babuin.ro

www.babuin.ro a fost înființată în Sibiu și este la momentul actual una dintre cele mai de success platforme eCommerce din Romania în domeniul imprimarii tricourilor și materialelor promoționale. De la lansarea sa în anul 2014 babuin.ro a emis deja mai multe milioane de tricouri imprimate pentru clienți foarte mulțumiți.

 

Cu o varietate de procese de imprimare de înaltă calitate (cum ar fi Flex, Flock Print, Digital Print Direct, sublimare), noi oferim (aproape) tuturor cerințelor clientului soluția optimă și lucrăm cu entuziasm și bucurie pentru optimizarea ofertelor și serviciilor noastre. Noi punem mare preț pe materiale de înaltă calitate și pe un comerț online sigur și corect, mulțumirea clienților fiind prioritatea noastră numarul unu. Siguranţa, un mediu de lucru atractiv și dezvoltarea profesională a angajaților noștri sunt foarte importante pentru compania noastră.

 

Tricourile sunt structurate pe teme și categorii unde sunt prezentate o varietate mare de tricouri pe diferite modele și grafice. Indiferent de ocazie sau de cadoul pe care doriti să-l oferiti, pe babuin.ro veți putea găsi tricoul potrivit. Platformă noastră oferă de asemenea graficienilor posibilitatea de a fi creativi și câștiga bani cu modele proprii care vor fi comercializate în magazinul nostru. Motto-ul după care se ghidează conceptul nostru este: “Creează, noi ne ocupăm de restul!”

 

Doriți tricouri imprimate pentru activități sportive, fitness, fun, pentru cadouri sau orice fel de altă ocazie? Atunci babuin.ro este adresa potrivită care imbină materiale de primă calitate cu un print de calitate superioară!

Loading...
Va rugam, asteptati...