Ce vrei sa-ti personalizezi azi?
0

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Informatii livrare

Modul de livrare a produselor comandate pe www.babuin.ro

Livrarea se realizeaza in 24-48 de ore, prin intermediul serviciului de curierat rapid, Fan Courier, dupa confirmarea comenzii.

Toate comenzile plasate pana in ora 12:00 se confirma si pleaca din sediul nostru in aceeasi zi; cele plasate dupa aceasta ora sunt procesate in ziua urmatoare.

Livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00 si sambata in intervalul orar 10:00-12:00.

Taxa de transport Fan Courier este de 16 RON. Costul transportului este afisat atat in ultimul pas din procesul de efectuare a comenzii cat si pe factura proforma.

Politica de returnare

    Orice produs de pe site-ul www.babuin.ro poate fi returnat in termen de 10 zile , in urmatoarele conditii:
  • Intentia de a returna produsul trebuie sa fie anuntata pe adresa de email office@babuin.ro sau telefonic pentru lamurirea situatiei create.
  • Produsul trebuie sa fie insotit de factura emisa de Naturif Srl.
  • Produsul se schimba/inlocuieste sau se returneaza banii la pretul de cumparare, daca nu a fost folosit sau purtat, daca are etichetele si ambalajul intact.
  • Costurile de inlocuire/returnare vor fi suportate de catre cumparator, la tarifele pe care le are Naturif Srl, cu firma de curierat prin care a fost expediat coletul, mentionandu-se aceasta operatorului firmei de curierat. Astfel aceste costuri vor fi simtitor mai mici.
Loading...
Va rugam, asteptati...